Douglas çileden çıkartıyor!

Trabzonspor'da sezon başında transfer edilen Douglas tam anlamıyla bir fiyasko çıktı. Bordo mavililer'de sezon başında eksik olan stoper mevkisine transfer edilen ve ilaç olacağı düşünülen Douglas oynadığı her maçta taraftarı çileden çıkarttı. Ağır oyun t

Douglas çileden çıkartıyor!

Trabzonspor'da sezon başında transfer edilen Douglas tam anlamıyla bir fiyasko çıktı.

Bordo mavililer'de sezon başında eksik olan stoper mevkisine transfer edilen ve ilaç olacağı düşünülen Douglas oynadığı her maçta taraftarı çileden çıkarttı.

Ağır oyun tarzıyla dikkat çeken Brezilya asıllı Hollandalı stoperin hiçbir fayda sağlayamaması teknik ekibinde canını sıkıyor. Son olarak Aykut'un cezalı olması nedeniyle Rizespor maçında ilk 11'de forma giyen ve Kweuke'yle bire bir oynayan Douglas rakibi karşısında tel tel döküldü. Bordo mavililerin ilk yarıdaki baskılı oyunu sırasında Kweuke'yi bir pozisyonda kaçırarak gole sebep olan Douglas taraftar gözünde de kredisini tüketti. Taraftar Douglas için yaptıkları yorumlarda " Bu adamı nasıl transfer ettiler,hiç mi maçını izlemediler. Neden ucuza alındığı belli oldu " şeklinde yorumlarda bulundular.

Piyasa değeri 7 Milyon Euro olarak gösterilen Douglas sezon başında Lokomotiv Moskova'dan 1.5 Milyon Euro'ya transfer edilmişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler