Dostları Şenol Güneş'i yalnız bırakmadı

Spor Toto Süper Lig'inde Beşiktaş'ın Rizespor ile oynadığı karşılaşmanın ardından ligin 18.haftasında yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Trabzonspor - Beşiktaş maçı için maç gününü Trabzon'da bekleyen Şenol Güneş'i dostları yalnız bırakmıyor. Murat İske

Dostları Şenol Güneş'i yalnız bırakmadı

Spor Toto Süper Lig'inde Beşiktaş'ın Rizespor ile oynadığı karşılaşmanın ardından ligin 18.haftasında yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Trabzonspor - Beşiktaş maçı için maç gününü Trabzon'da bekleyen Şenol Güneş'i dostları yalnız bırakmıyor.

Murat İskender, Hayrettin Hacısalihoğlu, Süleyman Atal, Ahmet Şenterzi ve Güneş'in Trabzonspor'da teknik direktörlük yaptığı dönemdeki yardımcı antrenörü Turgut Kural, usta teknik adamı kaldığı otelde ziyaret etti.

Dostları ile hasret gideren Şenol Güneş'in ise sevinçli ve bir hayli neşeli olduğu gözlerden kaçmadı.

Öte yandan kar yağışı nedeniyle ertelenen Trabzonspor - Beşiktaş mücadelesi de 15 Mart Salı günü saat 19.30'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor