Diyarbakır'da Trabzonspor aşkı

Köyün tamamına yakını Trabzonsporlu

Diyarbakır'da Trabzonspor aşkı
HABER61 ÖZEL HABER

Trabzonspor aşkı Diyarbakır'da da kendini gösterdi. 

Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı Bağacık köyünün ilginç bir özelliği bulunuyor. 120 haneli olan ve 800 nüfusu olan Bağacık köyünde yaşayanların tamamına yakını fanatik Trabzonspor taraftarı.

Çevrede "Trabzonspor taraftarı köy" olarak bilinen Bağacık'a giden Trabzonlu ve Trabzonspor taraftarı Aydın İskender, köyde yaşayanlara Trabzonspor forması dağıttı.

İskender, köyün tamamına yakınının Trabzonsporlu olduğunu dile getirerek " Bu durumu öğrendikten sonra kulübe ulaşarak durumu anlattım. Onlardan hediye etmek üzere forma istedim. Bu isteğimize olumlu dönüş yaptılar ve formaları gönderdiler. Ben de burada onları dağıttım" dedi.


Köyde yaşayan Trabzonspor taraftarları da bordo mavili takıma olan sevgilerini dile getirirken Başkan Muharrem Usta'ya da mesaj gönderdiler. Taraftarlarından Şehmus Gündüz "Başkan Usta'ya güveniyoruz. Çok güzel şeyler yapacaksınız. Trabzonspor maçı olduğunda koyunlarımı birine bırakıp maçı izlemeye gidiyorum. Biz ilk şampiyonluk yıllarından bugüne Trabzonspor taraftarıyız" ifadeleri kullanırken bir diğer taraftar ise "Trabzonspor yüzünden by-pass ameliyatı bile geçirdim" ifadelerini kullandı.

Ayrıca taraftarlar yeni nesilin de Trabzonsporlu olarak yetişmesi için uğraştıklarını dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor