Divan'dan başkan adaylarına ilk sürpriz

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen'den başkan adaylarına ilk sürpriz.   Listesini tesim etmeye gelen başkan adaylarından Celil Hekimoğlu'na kazandığı taktirde "2016 yılında yani bir yıl görev süresi dolduğu taktirde seçimli olağan kongres yapacağım" taa

Divan'dan başkan adaylarına ilk sürpriz
Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen'den başkan adaylarına ilk sürpriz.
 
Listesini tesim etmeye gelen başkan adaylarından Celil Hekimoğlu'na kazandığı taktirde "2016 yılında yani bir yıl görev süresi dolduğu taktirde seçimli olağan kongres yapacağım" taahütünü imzalattı.
 
Bu taahütü diğer adaylarına da imzalatacaklarını söyleyen Sürmen, "Son kongrede 2,5 yıl görev süresi uzatılmasıyla yaşanan kaosun önüne geçmek için bunu yapıyoruz. Zaten başarılı olan başkana genel kurul yeni bir görev süresi verecektir" şeklinde konuştu.
 
Hekimoğlu da ekibiyle konuşarak bu taahütü imzaladı ve "Herşey Trabzonspor için. Biz Trabzonspor'un menfaatine herşeyi yaparız" diyerek konuştu.
 
12167905_1056861357741677_1288531949_n.jpg
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor