Differdange maçı Şota için çok başka!

Trabzonspor'da Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından göreve gelen Şota Arveladze, teknik direktörlük yaşantısında bordo-mavili takımla ilk maçına çıkacak.Bordo-mavili kulüple anlaşmasının ardından 2 Temmuz'da Trabzon'a gelerek, ertesi gün takım i

Differdange maçı Şota için çok başka!

Trabzonspor'da Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından göreve gelen Şota Arveladze, teknik direktörlük yaşantısında bordo-mavili takımla ilk maçına çıkacak.

Bordo-mavili kulüple anlaşmasının ardından 2 Temmuz'da Trabzon'a gelerek, ertesi gün takım ile Hollanda kampına giden Gürcü teknik adam, 13 gün sonra da yeni takımının başında ilk sınavını verecek.

Karadeniz ekibinde 1995-96 sezonunda attığı 25 golle kulüp tarihindeki tek yabancı gol kralı olan Şota Arveladze, bir sonraki sezon Hollanda'nın Ajax takımına transfer oldu. Arveladze, futbolcu olarak ayrılmasının ardından bordo-mavili kulüpte bu kez teknik direktör olarak Hüseyin Avni Aker'e çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor