Dev stoperden transfere yeşil ışık!

Bordo-mavili kulübün transfer listesinde olduğu öne sürülen Dinamo Kiev'in stoperi Evgen Khacheridi, takımından ayrılmak istediğini açıkladı.  27 yaşındaki futbolcu, "Benimle görüşen olmadı ama kulübüm ile masaya oturmuş olabilirler. Evet ayrılmak ve yurt

Dev stoperden transfere yeşil ışık!
Bordo-mavili kulübün transfer listesinde olduğu öne sürülen Dinamo Kiev'in stoperi Evgen Khacheridi, takımından ayrılmak istediğini açıkladı.
 
 27 yaşındaki futbolcu, "Benimle görüşen olmadı ama kulübüm ile masaya oturmuş olabilirler. Evet ayrılmak ve yurt dışına gitmek istediğim sır değil. Beni isteyen takımların olduğunu ben de basından takip ediyorum. En iyi seçeneğim yurt dışına gitmek" diyerek Trabzonspor'a yeşil ışık yaktı.
 
Özellikle Şota'nın takımda görmek istediği iddia edilen 1.98'lik stoper için görüşmelerin devam ettiği dile getiriliyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler