Derbinin hakemine Taraftardan tepki

Spor Toto Süper Lig’in 2. Haftasını yönetecek maçların hakemlerinin açıklanmasının ardından Ali Palabıyık ismi Bordo-Mavili taraftarlar tarından tepkiyle karşılandı. Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 2. Haftası derbi mücadelesine sahne olacak. Ligin ilk haftas

Derbinin hakemine Taraftardan tepki

Spor Toto Süper Lig’in 2. Haftasını yönetecek maçların hakemlerinin açıklanmasının ardından Ali Palabıyık ismi Bordo-Mavili taraftarlar tarından tepkiyle karşılandı.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 2. Haftası derbi mücadelesine sahne olacak. Ligin ilk haftasını galibiyetle tamamlayan iki takımın İstanbul’da ki oynanacak maçını Ali Palabıyık Yönetecek.

Trabzonspor taraftarlı Beşiktaşlı olduğu iddia edilen Ali Palabıyık’ın bu maça atanmasının skandal olduğu yorumunda bulundular. Böylesine önemli bir maça taraf olduğu iddia edilen bir hakemin Merkez Hakem Kurulu tarafından bu maça verilmesi daha ligin başında gelecek haftalar açısından yeni olayların önünü açmak adına yapılan bir hamle olduğu görüşünü savunan Trabzonspor taraftarları yarın başka bir maç çıkıp bir takım ben bu hakemi istemiyorum diyecek öbürü ben bu ismin bizim maçlarımızı yönetmesini istemiyoruz diyecek ve konu uzayıp gidecek yorumunda bulundular.

Öte yandan otoriteler mevcut hakemler içinde Cüneyt Çakır’ın ardından şuanda ki en forumda hakem Ali Palabıyık  olarak gösteriliyor.

İşte sosyal medyada yapılan bazı yorumlar

132tr.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor