Derbi maçın hakemine; Köylerine yeni bir imam buldular!

Haber61/Spor Servisi Derbi maçın hakemi büyük tartışma yarattı. Verdiği kararlar tartışılırken gazeteci İhsan Öksüz, köşesinde hakemi ‘imam’a benzetti. Bakın neler yazdı; “Maçın hakemi ile ilgili ise şunu söylemek gerek; Yandaş kulüpler yani İstanbul’un b

Derbi maçın hakemine; Köylerine yeni bir imam buldular!

Haber61/Spor Servisi

Derbi maçın hakemi büyük tartışma yarattı. Verdiği kararlar tartışılırken gazeteci İhsan Öksüz, köşesinde hakemi ‘imam’a benzetti.

Bakın neler yazdı;

“Maçın hakemi ile ilgili ise şunu söylemek gerek; Yandaş kulüpler yani İstanbul’un büyükleri köylerine göre yeni bir imam buldular!Tepe tepe kullanabilirler! Eyyamın alasını yaptı! Kaldı ki Trabzonspor’dan değil en az 3 oyuncu kırmızı kartla oyundan atılmalıydı. Ama ilk yarıda Fenerbahçe lehine çalan düdükleri ikinci yarıda tam bir ‘idare etmeye’ dönüştürdü! Eh, üst akıllarına hayırlı olsun. Türk futboluna da böyleleri yakışır doğrusu...”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor