Denizli'den Trabzon'a yeşil ışık!

Trabzonspor'da teknik direktör Şota'nın önceki gün görevinden ayrılmasından sonra teknik direktör adayı olarak ortaya çıkan en önemli isim Mustafa Denizli oldu. Deneyimli hocanın, seçime girecek başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve adaylar Muharrem Usta ile Ce

Denizli'den Trabzon'a yeşil ışık!

Trabzonspor'da teknik direktör Şota'nın önceki gün görevinden ayrılmasından sonra teknik direktör adayı olarak ortaya çıkan en önemli isim Mustafa Denizli oldu.

Deneyimli hocanın, seçime girecek başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve adaylar Muharrem Usta ile Celil Hekimoğlu'nun ilk tercihi olduğu belirtiliyor. Denizli dün bordo-mavili camiaya yeşil ışık yaktı. Bağcılar Belediyesi'nin söyleşisine katılan Denizli, Trabzonlu bir öğrenciden gelen, "Takımın başına gelmesini istediğim tek kişi sizsiniz. 3 büyük takımı şampiyon yaptınız. Trabzon'a gelir misiniz" sorusu üzerine, "Önümüzde ne olacağını Allah'tan başka kimse bilmez. Bizim de yol haritamız da yazı varsa ve hayırlısıyla o olur" dedi. 

Sıkıntıların tamamı aşılabilir 

Denizli şöyle devam etti: "Trabzon'a yakın bir yere gittim yakın zamanda ve alnımızın akıyla çıktık. Buna kısmetten başka bir şey diyemeyiz. 6 teklif geldi ama kabul etmedim. Türkiye'nin neresine giderse gideyim dostumun olduğu şehir çıkar. Trabzonspor'un görüntüsü şu anda sizler için çok iç açıcı değil. Yaşanan sıkıntılar var. Bunlar aşılmayacak sorunlar değildir. Tamamı aşılabilir. Ortak akıl ortaya çıkar ve işler düzgün bir yere girer. Geriye dönük baktığınız zaman ilham alabileceğiniz bir şeyin olduğu şehir. Bu potansiyel doğru projelerle birleştirilemedi. Kendimle ilgili bu konuyla ile ilgili başka bir şey söylemem mümkün değil. Türkçe'de bir laf var; 'Doğmamış çocuğa don biçmek kolaydır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler