Denizli'den sert Trabzonspor sözleri!

Trabzonspor'da teknik direktörlük için adı geçen isimlerden olan Mustafa Denizli'den TRT Spor'da flaş açıklamalar geldi.   Mustafa Denizli, 'Trabzonspor'a yeşil ışık yaktı' haberlerine, ''Trabzonspor'a yeşil ışık yakmadım. Katıldığım bir programda bir gen

Denizli'den sert Trabzonspor sözleri!
Trabzonspor'da teknik direktörlük için adı geçen isimlerden olan Mustafa Denizli'den TRT Spor'da flaş açıklamalar geldi.
 
Mustafa Denizli, 'Trabzonspor'a yeşil ışık yaktı' haberlerine, ''Trabzonspor'a yeşil ışık yakmadım. Katıldığım bir programda bir gencin Trabzonspor konusunda düştüğü karamsarlığa karşı onu teselli ettim. Düzelir dedim. Sonra 'Trabzonspor'a yeşil ışık yaktı' dediler. Genç bir çocuğa verdiğim genel cevaba karşı bu haberler yayıldı. Bu konuyu geçelim. Zaman ayırmaya bile gerek yok. Resmi hiçbir şey yok'' şeklinde cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor