Deniz Ateş Bitnel’ hakemlikten atılsın

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’u hataları ile katleden Deniz Ateş Bitnel’in kararlarına Türk Futbolu tepki gösteriyor.

Deniz Ateş Bitnel’ hakemlikten atılsın

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’u hataları ile katleden Deniz Ateş Bitnel’in kararlarına Türk Futbolu tepki gösteriyor. TV yorumcularından, sosyal medyaya kadar her alanda Deniz Ateş Bitnel’in hakemlikten atılmasını istediler. Sosyal medya gündem olan olay sonrasında  en çok Deniz Ateş Bitnel’in bir daha sahalara dönmemesi gerektiğini söyleyerek tepki gösterildi. TFF, Trabzon bölge müdürlüğü önünde birleşen Bordo Mavili taraftarlar Bitnel aleyhinde, sayısız hakaretlerde bulunarak hakemliği bırakmasını istedi. Taraftarlar Bitnel’in hakemliği bırakmaz ise Trabzonspor’un ligden çekilmesi önerisini getirdiler. İşte en çarpıcı tezahürat “Ya Trabzonspor’u ligden çekin yada Deniz Ateş Bidel’i bize verin.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor