Cüneyt Çakır'dan maç katliamı

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor sahasında Galatasaray'a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmaya hakem Cüneyt Çakır'ın skandal maç yönetimi damga vurdu. Hemen her pozisyonda Galatasaray'lı futbolcuların yere düşmesini kollayarak faul çalan Çakır özellikle ilk

Cüneyt Çakır'dan maç katliamı

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor sahasında Galatasaray'a 1-0 mağlup oldu.

Karşılaşmaya hakem Cüneyt Çakır'ın skandal maç yönetimi damga vurdu. Hemen her pozisyonda Galatasaray'lı futbolcuların yere düşmesini kollayarak faul çalan Çakır özellikle ilk yarıda açık şekilde Burak Yılmaz'ın kendini yere attığı iki pozisyonda faul vermesi Trabzonspor kalesine tehlike olarak döndü. Bu pozisyonların birinde de Constant'a sarı kart göstermesi maçın nasıl geçeceğinin göstergesi oldu.

İkinci yarıda ise Erkan'ın ortasınada top ceza sahası içinde Denajer'in açık olan eline çarptı ancak hakem Çakır bu pozisyonu da görmemeyi tercih etti. Bordo mavililerin oyundan düşmesi adına Galatasaray'ın her pozisyonunda faul çalmayı eksik etmeyen Çakır golden önce verdiği serbest vuruş kararıyla da tartışılacak bir düdük daha çaldı.

Avrupa'da farklı bir görüntü sergileyen Çakır'ın Trabzonspor maçında bu derece kötü bir performans sergilemesi oldukça dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler