"Cüneyt Çakır bedelini ödemeli"

 Süper Lig'de 5. haftada oynanan Trabzonspor - Galatasaray maçında verdiği kararlarla tartışılan Cüneyt Çakır hakkında Trabzonspor cephesinden de ağır eleştiriler geldi.   "Biraz insaflı vicdanlı olmak lazım"   Radyospor'a konuşan Trabzonspor Başkan Yardı

"Cüneyt Çakır bedelini ödemeli"
 Süper Lig'de 5. haftada oynanan Trabzonspor - Galatasaray maçında verdiği kararlarla tartışılan Cüneyt Çakır hakkında Trabzonspor cephesinden de ağır eleştiriler geldi.
 
"Biraz insaflı vicdanlı olmak lazım"
 
Radyospor'a konuşan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, "Cüneyt Çakır, Türkiye'nin en iyi hakemlerinden biri. Ama yönettiği büyük maçlarda Anadolu takımları mağdur oluyor. Biraz insaflı, vicdanlı olmak gerekiyor. Bize yaptığı hatayı acaba bir İstanbul takımına yapsaydı bu kadar rahat uyur muydu? Bize verdiği kararları rakibe veremedi. Cesaret edemedi. Kendisine yakışmayan bir maç yönetti. Her takım maçtan önce hakemle ilgili açıklama yapıyor. Biz yapmıyoruz. 5 penaltımız verilmedi. Damarımıza basılmasın. Yapılan bu hataların bedeli ödenmeli" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor