Çubukçu: "Bu kadar olumsuzluğa rağmen"

Ahmet Çubukçu "İnşallah bu kadar olumsuzluğa rağmen mücadele edecek savaşacak bir kadro ortaya çıkaracağız." dedi.

Çubukçu: "Bu kadar olumsuzluğa rağmen"
Asbaşkan Ahmet Çubukçu önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, yeni bir teknik direktör, yeni transferler, yeni bir statla yeni sezona başlayacaklarını, camianın da desteğiyle başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

Çubukçu, UEFA ile yaptıkları anlaşma nedeniyle bütçe disiplinine uymaları gerektiğini ancak bunun transfer yapamayacakları anlamına gelmediğini belirterek, "Takıma direkt katkı sağlayabilecek 6-7 oyuncu transferi gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Taraftarımız bize güvensin. Oyuncu izleme ekibimiz, hocamız gece gündüz çalıştı ve bu konuda büyük mesafe aldık. İnşallah bu kadar olumsuzluğa rağmen mücadele edecek savaşacak bir kadro ortaya çıkaracağız." dedi.

Ahmet Çubukçu, transfer konusunda sabırlı olunması gerektiğine vurgulayarak, "Kimse merek etmesin. Herkesin beklediği, istediği bir kadro için uğraşıyoruz. Ciddi temasta olduğumuz oyuncular var." ifadesini kullandı.

Çubukçu, ilk kampa oyuncu transferinin de yetişebileceğini vurgulayarak, "Bazı oyuncularımıza teklifler var. Bu tekliflere göre belirlenen oyuncu transferlerini gerçekleştirebiliriz. Gelişmelerin ardından planladığımız transferlerin bir kısmı ilk kampa katılabilir." diye konuştu.

"CAMİAMIZ İLE YOLA ÇIKACAĞIZ"

Çubukçu, geride kalan sezonun izlerini silmek istediklerini belirterek, "Yeni bir teknik direktör, yeni transferler, yeni statla yeni sezona başlayacağız. Camianın desteğiyle hep beraber başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz. Şimdiden heyecanlıyız." ifadelerini kullandı. 

Tüm camianın kenetlenmesi gerektiğini anlatan Çubukçu, "28 Haziran'da gemide bir iftar yemeği vereceğiz. Trabzonspor'da görev yapmış, eski başkanlar, yöneticiler, camianın önde gelenlerini iftara davet edeceğiz. Hep birlikte olmak, hep birlikte başarmak istiyoruz." diye konuştu.

Çubukçu, hafta içerisinde İstanbul'da bir taraftar derneğinin iftar yemeğinde yaptığı konuşmalarının yanlış anlaşılmaması gerektiğini, herhangi bir gönderme veya ima niyetinin olmadığını vurgulayarak, "Trabzonspor'a hizmet etmiş herkes bizim için çok değerlidir. Bu değerlerin birleşmesiyle inşallah hep birlikte Trabzonspor'u ayağa kaldıracağız." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor