Cosntant ve Mehmet hazır!

Trabzonspor'da geçen sezon kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilmesine karşın takımda yer bulamayan, bu sezon ise Differdange 03 ile oynanılan ilk maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Constant, Almanya kampında yapılan çalışmalarda hazır hale geldi.

Cosntant ve Mehmet hazır!

Trabzonspor'da geçen sezon kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilmesine karşın takımda yer bulamayan, bu sezon ise Differdange 03 ile oynanılan ilk maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Constant, Almanya kampında yapılan çalışmalarda hazır hale geldi. Gineli oyuncunun savunmanın solunda forma giyerek bu sezon ilk resmi maçına çıkma olasılığı yüksek.

Constant'ın yanı sıra Differdange 03 takımı karşısında takımının galibiyet golünü atan ancak ikinci yarı sakatlanarak maçı tamamlayamayan Mehmet Ekici'nin de durumunun iyi olduğu ve yarınki maçta forma giyebileceği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler