Constant,Yatabare ve Waris ne olacak?

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın istifa etmeden önce verdiği rapor doğrultusunda kamp kadrouna alınmayacak olan Constant,Yatabare ve Waris'e gün doğdu.Yanal'ın görevi bırakmasının ardından bu üç oyuncunun kampa götürülmesine karar verildi. Sp

Constant,Yatabare ve Waris ne olacak?

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın istifa etmeden önce verdiği rapor doğrultusunda kamp kadrouna alınmayacak olan Constant,Yatabare ve Waris'e gün doğdu.

Yanal'ın görevi bırakmasının ardından bu üç oyuncunun kampa götürülmesine karar verildi. Sportif Direktör Süleyman Hurma konuyla ilgili yaptığı açıklamada " Tüm futbolcularımızı kampta görmek istiyorum. " ifadelerini kullanması özellikle 3 futbolcu açısından müjde olarak algılandı.

Constant,Yatabare ve Waris'in kamp boyunca performanslarına bakılarak yeni gelecek teknik direktörün raporu doğrultusunda son kararın verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler