Constant Trabzon'dan ayrılacak mı?

Kampın 3. Günüde ilk basın toplantısını Kevin Constant yaptı. Constant kamp ortamı ve geleceği hakkında bilgiler verdi.TRABZON'DA MUTLUYUMTrabzonspor'dan ayrılacak mısın ile ilgili gelen soruya "Sezon hazırlıklarımıza başlamış bulunuyoruz. Trabzon’da kalm

Constant Trabzon'dan ayrılacak mı?

Kampın 3. Günüde ilk basın toplantısını Kevin Constant yaptı. Constant kamp ortamı ve geleceği hakkında bilgiler verdi.

TRABZON'DA MUTLUYUM

Trabzonspor'dan ayrılacak mısın ile ilgili gelen soruya "Sezon hazırlıklarımıza başlamış bulunuyoruz. Trabzon’da kalmaktan dolayı burada durmaktan dolayı mutlu olduğumu dile getirmem gerekiyor. Yeni teknik adam var yeni bir hocamız var. Hoca ve yardımcıları konuştum. Güzel bir uyum ile başladığımızı söyleyebilirim." ifadelerine yer veren Constant böylelikle ayrılık dedikodularını yalanlamış oldu.

Bir muhabirin Milan’daki Constant geri dönecek mi? sorusu üzerine Gineli yıldız; Bu soruya iki bölümde cevap vereceğim. Gelecekte yaşayacağım ortam bunu belli edecek. Geçmişte yaşanılanlar geçmişte kaldı. O dönem o şekilde kapandı. Hoca ile alakalı çok konuşmak istemiyorum. Önemli olan şuan ki mevcut koşullar. Hocam kısa sürede bana güvendi. Aynı futbol dilini konuşuyoruz. Artık daha fazla çalışacağım. Benden şehrin beklentisi büyük. Geçmişi bir kenara bırakıp artık işime odaklanma zamanım geldi. Seviyeyi yükseltmemiz gerek. Bu sezon bizim sezonumuz olacak.

BAŞARISIZLIK FUTBOLCULARIN SUÇU

Futbolda baş aktör oyunculardır. Şahsen geçtiğimiz sezon yeterli özveri ve sorumluluk bilincinde çalıştığımızı düşünmüyorum. Kolay olan iş hocaya topu atıp biz haklıyız demek. Başarısızlık halinde öne çıkan her zaman hocalar oluyor fakat burada bütün sorumluluk aslında bizlerde. Daha iyi oynasaydık belki bugün daha iyi olacaktık. Geçmişte ki hataları tekrarlamamak adına artık önümüzde ki günlerde daha fazla çalışacağız.

cons-002.jpg

KAYBEDİNCE BAZILARI İŞLERİNE GİTMİYOR

Taraftarların bize ve takıma olan tutkunluğu işin ekonomik boyutunu devre dışı bırakıyor. Gözlemlerime göre biz maç kaybettiğimiz zaman büyük bir hayal kırıklığı yaşanıyor. Bazıları işlerine gitmiyor, o derece bağlı ve sadık olma durumu var. Yıldız dediğimiz arkadaşlarda duygularıyla hareket eden isimlerdir. Kesin düşüncem bu takımı ve bu şehri bağlı olduğu havadan asla koparmamak. Takıma yeni bir isim katmak istenilirse mutlaka bu şehrin futbola olan tutkusunun tanıtılması gerekir. Bu takım çok iyi yerlere gelecek buna inanıyorum.

HANGİ MEVKİDE OYNAMAK İSTİYOR

Orta sahada başladım, ardından Milan'da iken hoca beni sol tarafa kaydırdı. Benim için nerede oynayacağımın pekte önemi yok. bana geride oynamam gerektiğini iletirse orada da oynarım. Hocamın bana eksik gördüğü mevkii de oyna demesi benim için yeterlidir. Pozisyonun çokta bir önemi yok benim için. Fakat sezona orta sahada başlayıp ardından pozisyon değiştirirsem bunun geçiş süreci mutlaka olacaktır. Önemli olan şuan yeni sezona hangi pozisyonda hazırlanmam.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler