Constant ne olacak?

Trabzonspor'da Kevin Constant'ın geleceği merak konusuKevin Constant, hem yönetimin hem de Teknik Direktör Ersun Yanal’ın canını sıkmaya devam ediyor.Sezon içerisinde teknik direktör Ersun Yanal tarafından kadroda düşünülmediği açıklanan Constant'a kulüp

Constant ne olacak?

Trabzonspor'da Kevin Constant'ın geleceği merak konusu

Kevin Constant, hem yönetimin hem de Teknik Direktör Ersun Yanal’ın canını sıkmaya devam ediyor.

Sezon içerisinde teknik direktör Ersun Yanal tarafından kadroda düşünülmediği açıklanan Constant'a kulüp aranıyor.

Constant'ın geçen günlerde sosyal medya hesabından “Trabzon’u seviyorum ve gelecek sezon çok çalışıp formayı alacağım” açıklaması yapmasının ardından iyice sıkıntıya giren Trabzonspor yönetimi oyuncu için yeniden teknik ekiple görüşeceği kaydedildi.

Oyuncunun yeniden kadroya dahil edilip edilmeyeceği merak konusu olurken özellikle Avrupa'dan teklif gelmemesi nedeniyle Gineli'nin takımda kalmak istediği belirtiliyor. Trabzonspor’dan toplamda 4 milyon 350 bin Euro daha garanti para kazanacağı için de gitmeyi düşünmeyen Constant'ı Arap kulüplerine öneren bordo mavililerin istediği teklifi de alamadığı belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler