Cezayirliden kötü haber

Trabzonspor hafta sonu oynanacak Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürdürüyor.Spor Toto Süper Ligde hafta sonu deplasmanda Torku Konyaspor karşısında zorlu bir sınav verecek olan Trabzonspor’da sakatlığı geçen  Be

Cezayirliden kötü haber

Trabzonspor hafta sonu oynanacak Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürdürüyor.

Spor Toto Süper Ligde hafta sonu deplasmanda Torku Konyaspor karşısında zorlu bir sınav verecek olan Trabzonspor’da sakatlığı geçen  Belkalem’in  forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

Takım ile düz koşulara başlayan Cezayirli oyuncunun sakatlığının iyileştiği ve oyuncunun fizik tedavi sürecinin uzun süreceği oyuncunun Torku Konyaspor ve Galatasaray maçlarında forma giyme şansının bulunmadığı belirti.

Haber61.Net / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor