Celil Hekimoğlu yönetim listesini açıkladı

05-06 Aralık tarihlerinde yapılacak olan Trabzonspor seçimli Olağan Genel Kurulu'nda Başkan adayı olan Celil Hekimoğlu düzenlediği basın toplantısı ile yönetim kurulu listesini kamuoyuna açıkladı. Zorlu Grand Otel’de yapılan ve sunuculuğunu Sinem Fıstıkoğ

Celil Hekimoğlu yönetim listesini açıkladı

05-06 Aralık tarihlerinde yapılacak olan Trabzonspor seçimli Olağan Genel Kurulu'nda Başkan adayı olan Celil Hekimoğlu düzenlediği basın toplantısı ile yönetim kurulu listesini kamuoyuna açıkladı.

Zorlu Grand Otel’de yapılan ve sunuculuğunu Sinem Fıstıkoğlu’nun yaptığı tanıtım toplantısında konuşma yapan Başkan Adayı Celil Hekimoğlu Hayatında ilk defa böyle güzel bir kalabalığa hitap ettiğini belirterek, “Çok heyecanlıyım ve gururluyum. Demek ki iyi işler yaptık. Hayatımın her evresini Trabzon'da yaşamış bir insanım. Trabzonspor’u toparlamak eski muhteşem günlerine geri döndürmek için sorumlu hissettim ve yola çıktım. Her yeri dolaştım. Dertlerinizi dinledim. Yol haritamızı birlikte belirledik. Trabzonspor’u beraber yöneteceğiz” dedi.

TOPLANTININ TEKRAR YAYININI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

192600.jpg

TRABZONSPOR’DA YÖNETİMSEL SIKINTI VAR

Trabzonspor’un Trabzon’dan yönetilmesi gerektiğini ifade eden Hekimoğlu, “şuan Trabzonspor yönetimsel olarak sıkıntılar yaşıyor. Yönetim kurulu yarı yarıya azaldı. Toplantılarda sıkıntılar yaşanıyor. Trabzonspor Avrupa’da büyük bir markadır ve öyle olmalıdır. Bu kulübü Trabzon’dan yönetmeye talibiz onun için buradayım. Şu yaşadığımız dönemde mesaimizin büyük bir bölümünü Trabzonspor’a harcamak gerekir” şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

EN BÜYÜK PROJE BİRLİKTELİK OLMALI

Hekimoğlu, Trabzonspor’un parçalandığını belirterek, “En büyük proje birliktelik olmalı. Trabzonspor parçalandı. Trabzonspor TFF’de iyi yönetilemiyor. Hakemler puanlarımızı çaldı. Bütün gücümüzü gösterebilseydik bu puan kayıpları olmazdı. O stadı doldursaydık Cüneyt Çakır o penaltıyı çalardı. Biz size söz veriyorum. En Eski başkanlardan başlamak üzere herkesi kucaklayacağız" dedi.

BİRLEŞME BURADA

Birleşme çağrılarına değinen Celil Hekimoğlu, “Trabzon’da bir birleşme çağrısı var. Benim Yönetim listeme bir bakın, Hakan Kulaçoğlu, Sebahattin Çakıroğlu, yönetim kurulumuzda değil ama Metin Atasoy kalben yanımızda. Çok değerli yönetim kurulu arkadaşlarım yanımızda. Birleşme burada. Bir kişi var. Biz gel beraber yönetelim dedik. Ama kabul görmedi. Divan Başkanı ben açık çek vermedim dedi. Ama ben sordum bu çek nerede dedim. Böyle bir çek ortada yok. Ortada sadece diğer adayın başkanlığı üzerine bir birleşme çağrısı vardır. Başka bir şey yoktur” ifadelerini kullandı.

aipa4jbqebpv6wys56oc5mcwbvjn7x0-yslravjqpagk.jpg

TRABZONSPOR BAŞKANINI TRABZONSPOR DELEGELERİ BELİRLER

Celil Hekimoğlu, Trabzonspor Başkanını Trabzonspor delegelerinin belirleyeceğini sözlerine ekleyerek, “Trabzonspor’un başkanını sosyal medya mı belirleyecek. Akil adamlara soralım onların dediğini uygulayalım dediler. Arkadaşlar Akil adamlara saygım sonsuz ama Trabzonspor’un başkanını Trabzonspor Delegesi belirler. Asıl kongre Pazar günü ama ben çağrı yapıyorum. Cumartesi günü Divan seçimi var. Orada görevimizi yapalım herkesi salona bekliyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ADAYLARINA ÇAĞRI

Celil Hekimoğlu sözlerinin sonunda bütün başkan adaylarına çağrı yaparak, “Ben çağrı yapıyorum. Başkan adaylarını arayacağım. Bir araya gelelim, yemek yiyelim ve salona el ele girelim” dedi.

Celil Hekimoğlu’nun konuşması sonrasında Yönetim listesinde yer alan isimler, haklarında kısa bilgi verilerek bir bir sahneye çağırıldı.

BAŞKAN OLDUĞUMUZDA YÖNETİCİ BULAMIYORDUK

Trabzonspor Eski Kulüp Başkanı Salih Erdem toplantıda yaptığı konuşmada “Bu liste Trabzonspor’un geleceğinin iyi olacağının nişanesidir. Trabzonspor’a başkan olduğumuzda yönetici bulamıyorduk Şimdi çok taliplisi var. Eski günlere kavuşacağını düşünüyorum. Allah başarılı etsin” dedi.

BÜTÜN MESAİMİZİ TRABZONSPOR'A HARCAYACAĞIZ

Sonrasında konuşan Hakan Kulaçoğlu, “Bu muhteşem ekiple birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Bir talebe iken Trabzonspor ile gittiğimiz her yerde bir profesör hürmeti gördüm. Bu kente bir borcumuz var. Şimdi Profesörlükten emekli olan biri olarak bütün mesaimizi Trabzonspor’a harcamak istiyoruz. Dünyayı hep Trabzon’dan yönettik, yine buradan yöneteceğiz. Teknoloji çağında yaşıyoruz. Trabzonspor’u telekonferans ile İstanbul’dan yönetmek isteyenler. Burada teknoloji guruları var. Gelip Trabzon’da oturup Trabzonspor’u buradan yönetin. Şirketlerinizi telekonferansla yönetin. Bu muazzam coşkuyu Kongreye taşıyacağız. Hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

aklftjtcz9dqewd0vx-o0ncigmtoabokaqjhdpl6jvgw.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler