Cavanda'dan transfer iddialarına yanıt!

Trabzonspor taraftarlarının kısa sürede sevgisini kazanan Luis Cavanda, hakkında çıkan transfer dedikodularına takılıp kalmadığını söyledi. Bu söylentilerin bilgisi dışında ortaya atıldığını dile getiren yetenekli futbolcu, “Ben Trabzonspor’un oyuncusuyum

Cavanda'dan transfer iddialarına yanıt!

Trabzonspor taraftarlarının kısa sürede sevgisini kazanan Luis Cavanda, hakkında çıkan transfer dedikodularına takılıp kalmadığını söyledi.

Bu söylentilerin bilgisi dışında ortaya atıldığını dile getiren yetenekli futbolcu, “Ben Trabzonspor’un oyuncusuyum. Hedefim bu takımın önemli bir parçası olmanın yanında, başarı için terimi son damlasına kadar akıtmak. Bu nedenle hakkımda çıkan söylentilere kulaklarımı tıkadım ve sadece işime odaklandım” dedi. Osmanlıspor maçındaki kötü oyunu hakkında da konuşan Cavanda, “Bir oyuncu her zaman dört dörtlük bir performans ortaya koyamaz. Bazen kırılma anları olabilir. Osmanlı maçı da bunlardan biriydi. Geriye dönmenin bir manası yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor