Cavanda: Zirvede olacağız

Trabzonspor'un yeni transferleri Mbia ve Cavanda bir günlük izinde soluğu İstanbul'da aldı. Dünya Şampiyonu olan Erdoğdu Anadolu Lisesi futbol takımı antrenörü Adem Cebeci'nin de bulunduğu ortamda Boğaz'a karşı yemek yiyen iki futbolcu iddialı açıklamalar

Cavanda: Zirvede olacağız

Trabzonspor'un yeni transferleri Mbia ve Cavanda bir günlük izinde soluğu İstanbul'da aldı.

Dünya Şampiyonu olan Erdoğdu Anadolu Lisesi futbol takımı antrenörü Adem Cebeci'nin de bulunduğu ortamda Boğaz'a karşı yemek yiyen iki futbolcu iddialı açıklamalar yaptı. Mbia, "Takımı Rabotnicki maçında çok beğendim. Belki kazanamadık ama yetenekli oyuncular var. Takviyeler katıldığında daha da güçlü olacağız" dedi.

TAKIMA HEMEN ISINDIM

Trabzon'u da çok sevdiğini söyleyen Mbia, "İnsanların takıma olan bağlılığı bu gerçekten çok güzeldi" ifadelerini kullandı.

Cavanda da takıma ısındığını ifade ederek, "Avrupa'dan elenmek üzüntü verici. O an insanların gözündeki hayal kırıklığını fark ettim. Ama ligde farklı olacak ve zirvede yer alacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor