Cavanda ve Douglas'a talip

Trabzonspor’da bir yandan transfer çalışmaları sürerken diğer taraftan kadroda düşünülmeyen yabancı oyuncuların durumları netlik kazanıyor.

Cavanda ve Douglas'a talip
Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor ile çıktığı ilk maçlarda adından sıkça söz ettiren ve süratiyle Türkiye’de rekor kıran Luis Cavanda ve defans bölgesine büyük umutlarla transfer edilen ancak gösterdiği performans ile vasatı aşamayan Douglas’ın Trabzonspor serüvenleri sona ermek üzere.

Yeni sezonda teknik direktör Ersun Yanal’ın kadrosunda düşünmediği ile ilgili Avrupa’dan gelen teklifleri değerlendiren Bordo mavililer, Portekiz kulüplerinden gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. Sporting Lizbon kulübünün Douglar ile ilgilendiği belirtilirken Cavanda'ya ise İspanyol ekibi Espanyol'un talip olduğu Trabzonspor’un bu kulüplerle görüşmelerini sürdürdüğü gelen bilgiler arasında.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor