Cavanda o iddia için ne dedi?

Çıplak dolaşıyor iddiasına Cavanda'da yanıt

Cavanda o iddia için ne dedi?
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un kadro dışı bıraktığı isimler arasında bulunan Cavanda hakkında geçtiğimiz günlerde idman yaptığı tesislerde çırılçıplak gezerek çevredekileri rahatsız ettiği şeklinde haberler yayınlanmıştı. Haberin yerel basının ardından ulusal basında da yayılmasının ardından Cavanda açıklama yaptı.

Olayın tamamen gerçek dışı olduğunu belirten Cavanda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

Benimle ilgili yazılmış olanları okuyunca çok şaşırdım. Ben genellikle bu tür şeylere cevap vermem, bu tip durumları ilk kez yaşamıyorum normalde açıklama yapmam ancak gerçeğin bilinmesi gerekir. Bu durumu kendim açıkığa kavuşturmak istiyorum. Yazılanların tamamı yanlıştır. Ben profesyonel bir oyuncuyum ve bu haberin itibarıma leke sürmesine izin vermem. Ben her zaman profesyonel bir tutum içerisinde olacağım ve bunun bilinmesini istiyorum. Bu tür haberler bana meydan okuyamaz aksine profesyonel hedeflere ulaşmak için bana itici güç olur ve bu şekilde örnek olmaya devam edeceğim.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor