Cavanda gider Bosingwa gelir

Trabzonspor'da transfer hareketliliği sürüyor. Bordo mavililerde en sürpriz gelişmeler ise Cavanda cephesinde yaşanıyor. Son dönemlerde sorumsuz hareketleriyle dikkat çeken ve gitmek isteyen Cavanda'ya bordo mavililerde gitmesi için rapor çıktı yerine ise

Cavanda gider Bosingwa gelir
Trabzonspor'da transfer hareketliliği sürüyor. Bordo mavililerde en sürpriz gelişmeler ise Cavanda cephesinde yaşanıyor. Son dönemlerde sorumsuz hareketleriyle dikkat çeken ve gitmek isteyen Cavanda'ya bordo mavililerde gitmesi için rapor çıktı yerine ise alternatif olacak isim çok tanıdık; Bosingwa... 
 
Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; 1 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Lazio’dan transfer edilen Cavanda ile Trabzonspor’un yolları ayrılıyor. 25 yaşındaki Belçikalı futbolcu, daha önce yönetimle yaptığı görüşmede ayrılmak istediğini söylemişti. 
 
Tüm ikna çabalarına rağmen Cavanda ısrarla gitmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Bordo-Mavililer teklifleri değerlendirmeye aldı. İtalya’nın iki dev kulübü Juventus ile İnter 3 milyon Euro’yu gözden çıkartmış durumda. 
 
Cavanda iki kulüp arasında seçim yapacak, ardından da Trabzonspor ödeme planı konusunda İtalyanlarla masaya oturacak.
 
Boşluğu Bosingwa dolduracak
 
Sağ bekte görev yapan Cavanda’nın ayrılmasının ardından Trabzonspor tanıdık bir isimle bu bölgeyi sağlama alacak: Jose Bosingwa... 
 
2013-2014 sezonunun başında alınan ve Bordo-Mavili formayla oldukça başarılı bir grafik çizen 33 yaşındaki futbolcu sonrasında çapraz bağlarından sakatlanmıştı. 6 ay sakat olan ve bu sezon alacakları ödenmediği için sözleşmesini fesheden Portekizli futbolcuyla Başkan Muharrem Usta anlaştı.
 
Daha önce yıllık 2.5 milyon Euro alan Bosingwa, yapılacak yeni mukaveleye göre 1 milyon 250 bin Euro’ya oynayacak. Bu yarım sezonda ise 500 bin Euro kazanacak. Yönetim, Bosingwa’yı geri alarak UEFA nezdindeki davadan da kurtulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler