Cavanda, Dünya yıldızlarını geçti

Kadir Has Stadı'nda oynanan Kayserispor maçında, 40 metre 83 santimi, 4.07 saniyede koşan Luis Cavanda, 36.1 km/h hıza ulaşıp Robben ve Bale'in ardından en hızlı üçüncü futbolcu oldu Kayserispor ile geçen hafta oynanan maçın 85. dakikası olmasına rağmen a

Cavanda, Dünya yıldızlarını geçti
Kadir Has Stadı'nda oynanan Kayserispor maçında, 40 metre 83 santimi, 4.07 saniyede koşan Luis Cavanda, 36.1 km/h hıza ulaşıp Robben ve Bale'in ardından en hızlı üçüncü futbolcu oldu
Kayserispor ile geçen hafta oynanan maçın 85. dakikası olmasına rağmen attığı depar ile tüm dikkatleri üzerine çeken Trabzonsporlu Luis Cavanda, dünyanın en hızlı 3. futbolcusu olmayı başardı. Kongolu futbolcu, Kadir Has Stadyumu'nda 40 metre 83 santimi 4.07 saniyede koşarken, 36.1 km/h hıza ulaşarak Arjen Robben ve Gareth Bale'in arkasında 3. sıraya adını yazdırdı. Cavanda rekoru sadece yüzde 2.43'lük fark ile kaçırdı. 
 
BOLT'UN HIZI 44.7 KM/H 
Birçok dünya yıldızını geride bırakan bordo-mavili futbolcu, bu koşusuyla Arsenal'den Theo Walcott'u 4. sıraya indirirken, listenin 5. sırasında Pachuca'dan Jürgen Damm 35.2 km/h hızı ile yer alıyor. Öte yandan Usain Bolt'un ulaşabildiği en yüksek hız ise 44.7 km/h olmuştu. 
15s-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler