Cavanda Ayrılacak mı? Menajeri açıkladı

Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşması sonrasında kadro dışı bırakılan Luis Pedro Cavanda’nın menajeri Belçikalı oyuncunun ayrılmayı düşünmediğini söyledi.   Sezon başında transfer edilen, gösterdiği performansla beğeni toplayan ancak sonradan performansında

Cavanda Ayrılacak mı? Menajeri açıkladı
Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşması sonrasında kadro dışı bırakılan Luis Pedro Cavanda’nın menajeri Belçikalı oyuncunun ayrılmayı düşünmediğini söyledi.
 
Sezon başında transfer edilen, gösterdiği performansla beğeni toplayan ancak sonradan performansında düşüş yaşayan Cavanda’nın menajeri Gilbaud önemli açıklamalarda bulundu.
 
Cavanda’nın sadece futbol oynamak istediğini belirten Gilbaud, yönetimden kimsenin kendilerine bilgi vermediğini ve oyuncusunun sakat olduğu için takımdan ayrı çalıştığını söyledi.
 
Belçikalı menajer Cavanda için çok zor bir sezon olduğunu sözlerine ekleyerek, ‘arada yönetim değişti. Sonuçlar iyi gitmedi. Teknik Direktör değişiklikleri oldu. Sakatlık yaşadı’ dedi.
 
Gilbaud, Cavanda’nın 2018-19 sezonuna kadar Trabzonspor ile sözleşmesi olduğunu ve ayrılmayı düşünmediğini dile getirdi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor