Cavanda Airlines

Trabzonspor'un Lazio'dan transfer ettiği sağ bek Cavanda'ya sürati nedeniyle takım arkadaşları, "Cavanda Airlines" lakabını taktı. Beşiktaş derbisinin ardından Akhisar Belediyespor karşılaşmasında da performansı ile ön plana çıkan ve maç içerisinde çalım

Cavanda Airlines

Trabzonspor'un Lazio'dan transfer ettiği sağ bek Cavanda'ya sürati nedeniyle takım arkadaşları, "Cavanda Airlines" lakabını taktı. Beşiktaş derbisinin ardından Akhisar Belediyespor karşılaşmasında da performansı ile ön plana çıkan ve maç içerisinde çalım yediği rakibinden dahi dönerek topu alabilen Cavanda için Gürcü teknik adam Şota, "Performansı büyüleyici ancak esas güzel yanı takımı sahiplenmesi. Bu duygusunu saha içerisinde ve saha dışında görmek mümkün. Performansını daha da üst seviyelere çıkartacağına eminim" diye konuştu. 

Kimse yetişemez 

24 yaşındaki Kongolu savunmacı da, "Performansım daha da artacak. Kapasitemi tam olarak sahaya yansıttığımda hızıma kimse yetişemeyecek" ifadesini kullandı.

Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler