Castillo ve Jeremy Pied transferleri ne aşamada

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı idmanlarla sürdürürken diğer taraftan transfer listesinde yer alan oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor.

Castillo ve Jeremy Pied transferleri ne aşamada
Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor'da Bordo-Mavili takımda yeni sezon çalışmaları sürerken kadroya transfer edilmesi düşünülen oyuncularla görüşmeler sürüyor. Trabzonspor’da başkan Yardımcısı Nevzat Aydın transferde adı geçen isimlerle ilgili Haber61 Spor servisine açıklamalarda bulundu.

Transferler konusunda acele etmeyeceklerini belirten Aydın, Castillo ile ilgili yorum yapmaktan kaçındığını belirterek, "bu futbolcu ile ilgili açıklama yapmıyorum. Oyuncu ne kadar haber olursa bizim işimiz o kadar zorlaşıyor" dedi. Jeremy Pied konusunun 1-2 gün içinde olumlu veya olumsuz  sonuçlanacağını belirten Aydın, "transferlerin birçoğunun gecikmesine birçok etken neden oluyor" ifadelerini kullandı.

Nevzat Aydın, "daha önce Trabzonspor’a gelen futbolculara, gelecek oyuncular paraların ne durumda yatırıldığını ve ödeme konusunda sıkıntı yaşanıyor mu sorusunu soruyor. Eski futbolculardan bu konuda problem yaşayan bir isimle konuşmuşsalar biz de bu noktada sıkıntı yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Transferde bir diğer etkenin de Trabzon şehrinin olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, "transfer etmek istediğimiz isimler şehire de çok önem veriyor. Bu konular nedenyile süreçler de bizler için uzuyor" dedi.

Yapılan planlamalar doğrultusunda bu hafta KAP’a 1 veya 2 oyuncunun transferini bildirebileceklerini ifade eden Aydın, "bu transferler gerçekleşebilir de gerçekleşmeyebilir de. Bunu göreceğiz zamanımız var. Acele edip, panik yapıp paramızı sokağa atmayacağız" diye konuştu.

Haber : Tuncay Lakot


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor