Castillo Türkiye'ye geliyor mu?

İşte Castillo gerçeği

Castillo Türkiye'ye geliyor mu?
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un transfer gündeminde bir numarada bulunan Fabian Castillo için son iki gündür özellikle bugün için "Türkiye'ye geliyor" ve Şuan İstanbul'da" gibi bir çok haber basında yer alması üzerine bordo mavililerden açıklama geldi. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın Haber61 aracalığıyla bu iddiaların tamamen gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan ve Castillo transferindeki son durumu değerlendiren Aydın " Futbolcuyla yaptığımız görüşmeler sonucunda herhangi bir pürüz bulunmuyor. Ama transferde son dakikada aksilik ler çıkabiliyor. Şimdilik görüşmelerimiz tamamen olumlu devam ediyor. Basında çıkan Castillo Türkiye'ye geldi, İstanbul'da gibi haberler gerçeği yansıtmıyor. Şunu söyleleyebilirim ki Castillo bugün kesinlikle gelmeyecek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler