CAS'daki duruşmaya şike kitabı damga vurdu

CAS hakimine o kitap hediye edilecek

CAS'daki duruşmaya şike kitabı damga vurdu

CAS’daki tarihi duruşmaya haber61 yayıncılıktan çıkan ve deneyimli gazeteci İhsan Öksüz tarafından kaleme alınan  “ TÜRK FUTBOLUNUN UTANÇ BELGESELİ ŞİKE ŞİKE TAPELER YALANLAR  GERÇEKLER”  isimli Şike tapelerini konu alan kitap damgasını vurdu.

Ekim 2015 tarihinde haber61 yayıncılık tarafından piyasaya çıkarılan ve gazeteci İhsan Öksüz tarafından kaleme alınan “ Şike Şike Tapeler Yalanlar Gerçekler” isimli  kitap  Trabzonspor’un CAS’daki savunmasında önemli rehber oldu.
Trabzonspor’un Akyazı’dan sorumlu yöneticisi Gökhan Saral bugün yapılacak duruşmaya Şike konusunun ela alındığı kitabı İsvicre’deki duruşmaya getirdi

Yönetici Saral kitabı duruşma öncesi CAS hakimlerine gösterirken duruşma sonrası kitabı okuması için CAS heyetinin başkanı hakime verecek.

SARAL BU KİTAP ÇOK KIYMETLİ
Trabzonspor’un Akyazı’dan sorumlu yöneticisi Gökhan Saral, Gazeteci İhsan Öksüz tarafından kaleme alınan ve haber61 yayıncılık tarafından okurlara sunulan “Türk futbolunun Utanç Belgeseli ŞİKE ŞİKE TAPELER YALANLAR  GERÇEKLER” İsimli kitabın kendilerine rehber olduğunu belirterek” Burada her şey yazılı.  Duruşma öncesi şikenin anlatıldığı bu kitabı tüm yetkililere verdim. Duruşma sonrası bu kitabı okuması için mahkeme başkanına da vereceğim.  CAS’da karar verecek hukukcular bu kitabı okusun neyin ne olduğunu ordan daha kolay anlayacaktır. Bu da Trabzonspor’un işini daha da kolaylaştırır. Bu duruşmada görev alan hukukcuların tümüne birer adet bu kitaptan hediye edeceğim .Trabzonspor’un haklı davasının kolay anlaşılması için bu kitap çok önemliydi . Bu kitabın hazırlanmasında ve piyasaya sürülmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi


"ŞİKE TEŞEBBÜSÜ YETERLİDİR"

Trabzon'un duayen gazetecisi İhsan Öksüz'ün yazdığı kitapta 3 Temmuz şike süreci ve sonrası detaylı şekilde anlatılıyor. Kayıtlara geçen tapelerin yer aldığı kitapta tüm yaşananlar gözler önüne seriliyor.

Kitabın arka kapağında bulunan CAS yargılama heyetinin vermiş olduğu kararın 439. paragrafındaki ifadeler de şike konusunda Avrupa'nın bakış açısını ve gerçek adaleti özetliyor. " ...Sahadaki performans bir maçta şike yapıldığına ilişkin veri değildir. Şike yapılmış olması için, şike teşebbüsünde bulunulması yeterlidir."

Kitabı satın almak için tıklayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor