Cardozo'nun menajerinden transfer açıklaması!

Trabzonsporlu futbolcu Oscar Cardozo'nun menajeri Pedro Alvade çarpıcı açıklamalarda bulundu. Paraguaylı oyuncunun Arjantin'e dönmeye ve eski takımı Newell's'de oynamaya sıcak baktığını açıkladı. Alvade ayrıca Trabzonspor'un oyuncuyu alacakları karşılığın

Cardozo'nun menajerinden transfer açıklaması!

Trabzonsporlu futbolcu Oscar Cardozo'nun menajeri Pedro Alvade çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Paraguaylı oyuncunun Arjantin'e dönmeye ve eski takımı Newell's'de oynamaya sıcak baktığını açıkladı. Alvade ayrıca Trabzonspor'un oyuncuyu alacakları karşılığında serbest bırakmaya hazır olduğunu belirtti. Çin'den teklif gelebileceğini söyleyen menajer, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cardozo Türkiye'de rahat değil. Ayrılmaya sıcak bakıyor. Kulübü de aynı fikirde, bonservis konusunda zorluk çıkarmazlarsa bu iş biter. Arjantin'e dönme konusunda hamfikiriz. Ancak her an her şey değişebilir. Başka teklifler de olabilir. Haziran ayı içerisinde her şey belli olur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor