Cardozo'nun menajerinden şok eden sözler!

Trabzonspor'un Paraguaylı golcüsü Oscar Cardozo'nun "Trabzon'da mutluyum ve kalacağım" şeklindeki söylemlerine karşın menajeri ortalığı karıştıracak açıklamalarda bulundu. 32 yaşındaki oyuncunun menajeri Aykut Doğan, Ajax'ın da ilgilendiği Cardozo'nun tra

Cardozo'nun menajerinden şok eden sözler!

Trabzonspor'un Paraguaylı golcüsü Oscar Cardozo'nun "Trabzon'da mutluyum ve kalacağım" şeklindeki söylemlerine karşın menajeri ortalığı karıştıracak açıklamalarda bulundu.

32 yaşındaki oyuncunun menajeri Aykut Doğan, Ajax'ın da ilgilendiği Cardozo'nun transfer gündemini değerlendirdi. Sarı-kırmızılıların Cardozo'yu ciddi bir şekilde istemesi durumunda bu transferi noktalayabileceğini söyledi.

Hollanda basınına konuşan Aykut Doğan, "Eğer Galatasaray, Cardozo için Ajax ile transfer yarışına girerse Ajax'ın bunu kazanması mümkün değil. Buna rağmen Cardozo başka bir ligde mücadele etmek isterse Ajax'a gelebilir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor