Cardozo'nun durumu iyi ama transfer...

Trabzonspor sportif direktörü Süleyman Hurma, Cardozo'nun sezon sonunda hem tedavisinin uygulandığını hem de çalışmalarını sürdürdüğünü ve durumunu iyi gördükleri futbolcuyu Almanya kampına getirdiklerini söyledi.Cardozo'nun sağlık durumunun iyi olmasına

Cardozo'nun durumu iyi ama transfer...

Trabzonspor sportif direktörü Süleyman Hurma, Cardozo'nun sezon sonunda hem tedavisinin uygulandığını hem de çalışmalarını sürdürdüğünü ve durumunu iyi gördükleri futbolcuyu Almanya kampına getirdiklerini söyledi.

Cardozo'nun sağlık durumunun iyi olmasına karşın bir forvet oyuncusu daha almayı planladıklarını ifade eden Hurma, "Cardozo'nun durumu iyi gözüküyor ancak biz bir forvet transferi daha yapmak istiyoruz. Özellikle forvet mevkisine oyuncu transferlerinin maliyeti çok büyük. Oyuncunun transfer şartlarını kulübe uygun rakamlara getirerek transfer yapmak istiyoruz. Bu nedenle dikkatli davranıyoruz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor