Cardozo'da herşey var penaltı yok

Kariyeri boyunca önemli maçlar oynayan, Trabzonspor’a da geldiği günden bu yana üst düzeyde katkı sağlayan Cardozo her şeyi yapmasına rağmen penaltı atamıyor...   11. haftadaki Başakşehir maçında kazanılan penaltı sonrası topun başına geçen tecrübeli futb

Cardozo'da herşey var penaltı yok
Kariyeri boyunca önemli maçlar oynayan, Trabzonspor’a da geldiği günden bu yana üst düzeyde katkı sağlayan Cardozo her şeyi yapmasına rağmen penaltı atamıyor...
 
11. haftadaki Başakşehir maçında kazanılan penaltı sonrası topun başına geçen tecrübeli futbolcu, atıştan yararlanamamıştı. Dün de aynı sahne yaşandı. 23. dakikada Yusuf yerde kalınca hakem beyaz noktayı gösterdi. Devamında Cardozo topun başına geçti. Paraguaylı forvet kötü bir vuruşla meşin yuvarlağı İtandje’nin uzanabileceği noktaya gönderirken, büyük üzüntü yaşadı. Sonrasındaki dakikalarda Cardozo, bu penaltıyı aklından çıkaramamış gibiydi. 
 
En golcü ama
 
Oldukça etkisiz gözüken ve yakaladığı bir kaç cılız fırsatta İtandje’ye takılan deneyimli santfora maçın ardından arkadaşları moral vermeye çalıştı. Cardozo bu sezon Süper Lig’de çıktığı 12 maçta 5 kez ağları havalandırırken, Trabzonspor’un en skorer futbolcusu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler