Cardozo sıkıntısı

Eskişehirspor'u konuk edecek Trabzonspor'da teknik sorumlu Sadi Tekelioğlu, sahaya süreceği 11'i belirlemekte zorlanıyor. Sezon başından bu yana yaşanan gol sorununu çözemeyen bordo-mavililerde, istenen performansı Fenerbahçe maçında da sergilemeyen Dame

Cardozo sıkıntısı

Eskişehirspor'u konuk edecek Trabzonspor'da teknik sorumlu Sadi Tekelioğlu, sahaya süreceği 11'i belirlemekte zorlanıyor. Sezon başından bu yana yaşanan gol sorununu çözemeyen bordo-mavililerde, istenen performansı Fenerbahçe maçında da sergilemeyen Dame N'Doye'u yedek oturmak isteyen Tekelioğlu'nun elini kolunu bağlayan ise Oscar Cardozo'nun durumu oldu.

Tecrübeli teknik adam Eskişehir maçına Cardozo'yla başlamak istiyor. Fakat kafasında Trabzonspor'u bitiren ve serbest kalmak için menajerine yetki veren Cardozo'nun Fenerbahçe maçında olduğu gibi Eskişehirspor karşısında forma giymek istemediğini Tekelioğlu ile paylaştığı gelen bilgiler arasında. Cardozo'nun, Pazartesi günü oynanacak maçta hafta sonunda yapılacak olan kongrede seçilecek başkana göre forma giyip giymeyeceğinin belli olacağı ise camiada konuşulan konular arasında yer alıyor.

Tekelioğlu'nun sorunu bir değil bin

Savunmanın ortasında görev verdiği Mustafa Yumlu ve Aykut Demir ikilisinin Fenerbahçe maçındaki performansından memnun olmayan Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, Aykut'u yedek bırakma kararı aldı. Aykut'un yerine Douglas'ı görev verecek olan Tekelioğlu, Kevin Constant'ın ayrılması, Alper Uludağ'ın da kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle savunmanın solunda da sorun yaşıyor. Tekelioğlu'nun, Eskişehirspor maçında bu mevkiide Yusuf Erdoğan'ı oynatması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor