Cardozo neden gitmiyor?

Trabzonspor'da gündem Cardozo

Cardozo neden gitmiyor?
Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor transfer döneminde yeni bir kadro kurarken elden çıkarılmak istenilen futbolcular konusunda Oscar Cardozo'da sıkıntı yaşanıyor.

Bordo mavililerin kadroda düşünmediği ve kadro dışı bıraktığı Cardozo'ya bir çok teklif gelse de henüz remi bir adım atılmaması can sıkıyor. Özellikle  Yunanistan'ın Olympiakos takımının istediği Paraguaylı golcü bu takımla da henüz anlaşmaya varamadı. Yunan ekibinin ve diğer talip olan takımların golcü oyuncunun istediği maaşı yüksek buldukları için sürekli geri adım attıkları belirtiliyor.

Trabzonspor'dan yıllık 2.5 Milyon Euro garanti ücret alan 33 yaşındaki Cardozo'nun kendisine teklif edilen rakamları düşük bulduğu için gitmeye sıcak bakmadığı kaydediliyor. Bordo mavili yönetimin ise transfer döneminin son günlerine girilirken oyuncunun gitmesi için gerekli kolaylıkları sağlamaya hazır olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor