Cardozo ilki başarmak istiyor!

Trabzonspor'un geçen sezon başında kadrosuna kattığı ve gösterdiği performansla takımına  direkt katkı yapan isimlerin başında gelen Cardozo, Beşiktaş maçına farklı bir motive ile hazırlanıyor. Mersin maçında oynayan Cardozo, bordo-mavili forma ile oynadı

Cardozo ilki başarmak istiyor!

Trabzonspor'un geçen sezon başında kadrosuna kattığı ve gösterdiği performansla takımına  direkt katkı yapan isimlerin başında gelen Cardozo, Beşiktaş maçına farklı bir motive ile hazırlanıyor.

Mersin maçında oynayan Cardozo, bordo-mavili forma ile oynadığı hiçbir derbi maçında gol atamadı. Trabzonspor'un yıldız futbolcusu yarın Beşiktaş ile oynanacak olan karşılaşmada gol atıp bir ilki başarmak istediğini ifade ederek, "Öncelikle hefedimiz takım olarak kazanmak. Temennim bende bu maçta gol atarım. Hocamız forvette kime görev verirse o oynayacak. Ben bu maçta görev alırsam görevim gol atmak. Bu maçı kazanarak taraftarlarımızı mutlu etmek ve üst sıralara doğru çıkmak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler