Cardozo ilk 11'e

Sezon başından bu yana sürekli şans bulmasına rağmen bir türlü beklentileri karşılayamayan, şu ana kadar tek bir golü bile bulunmayan N’Doye, son Fenerbahçe maçıyla birlikte kredisini tüketti. Devre arasında takımdan ayrılmayı da planlayan Karadeniz ekibi

Cardozo ilk 11'e

Sezon başından bu yana sürekli şans bulmasına rağmen bir türlü beklentileri karşılayamayan, şu ana kadar tek bir golü bile bulunmayan N’Doye, son Fenerbahçe maçıyla birlikte kredisini tüketti.

Devre arasında takımdan ayrılmayı da planlayan Karadeniz ekibinin yıldızının yerine bu hafta ilk 11’de Oscar Cardozo’nun oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Kadıköy deplasmanında Cardozo’yu sahaya sürmediği için ağır şekilde eleştirilen teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun antrenmanlarda Paraguaylı futbolcuyla yakından ilgilendiği ve “Hazır ol. Bu hafta seni oynatacağım” mesajlarını ilettiği dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor