Cardozo ile özel görüşme!

Trabzonspor’da son dönemlerde sonuçlarla birlikte takımın ruh halinde de ciddi bir istikrarsızlık söz konusu. Bu noktada en çarpıcı gelişme ise Oscar Cardozo cephesinde yaşanıyor. Paraguaylı futbolcunun kimi zaman kulübede kalması, zaman zaman da oyundan

Cardozo ile özel görüşme!
Trabzonspor’da son dönemlerde sonuçlarla birlikte takımın ruh halinde de ciddi bir istikrarsızlık söz konusu. Bu noktada en çarpıcı gelişme ise Oscar Cardozo cephesinde yaşanıyor. Paraguaylı futbolcunun kimi zaman kulübede kalması, zaman zaman da oyundan alınması ve sistemin bir türlü netleşmemesi hem kendisini mutsuz kılıyor hem de üretkenliği düşürüyor.
 
YALNIZ KALMAKTAN ŞİKAYETCİ
Yakın çevresine, “Forvette yalnız kalıyorum. Daha iyisini yapabilmem için daha çok desteklenmem lazım” mesajlarını veren ve “Eğer sisteme uymuyorsam giderim” ifadelerini de kullanan Cardozo için bu kez Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu devreye giriyor.
 
‘CARDOZA MAZERET ÜRETMİYOR’
Oyuncuyu uzun uğraşların ardından ikna eden, tüm sıkıntılarıyla bu zamana kadar yakından ilgilenen Trabzonspor’un patronu bu kez belki de yıldızıyla en kritik görüşmesini yapacak. Normal şartlar altında takımdan ayrı kalmamak için basit hastalık ve sakatlıkları dahi mazeret etmeyen Cardozo başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’ile de bir görüşme yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler