Cardozo için karar vakti

Gelecek sezon için yeni bir yapılanma içerisine giren Trabzonspor Cardozo'nun vereceği kararı bekliyor. Trabzonspor Teknik direktör Ersun Yanal’ın, “Eğer kendisi Trabzonspor’da kalmayı ister ve hedeflerimizi paylaşırsa bize büyük katkısı olur” mesajını al

Cardozo için karar vakti

Gelecek sezon için yeni bir yapılanma içerisine giren Trabzonspor Cardozo'nun vereceği kararı bekliyor.

Trabzonspor Teknik direktör Ersun Yanal’ın, “Eğer kendisi Trabzonspor’da kalmayı ister ve hedeflerimizi paylaşırsa bize büyük katkısı olur” mesajını alan yönetim, Çin’den ve ABD’den çok ciddi teklifler alan Paraguaylı’nın kararını netleştirmesini bekliyor. 1 yıl daha mukavelesi bulunan futbolcuya menaceri aracılığı ile mesaj gönderen Bordo-Mavili yönetimin, “Kararını bir an önce ver. Kalmak istersen küçük bir indirim ile birlikte seninle devam etmek isteriz. Ancak gideceksen de bunu bize bildir ve biz de gelen teklifleri değerlendirelim” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
 
Birkaç yıl daha üst düzey futbol oynama fikrinde olan Cardozo’nun ailesiyle birlikte çıktığı tatilde tüm seçenekleri düşüneceği ve kararını vereceği öğrenildi. Çin fikrine pek sıcak bakmadığı bilinen Paraguaylı futbolcunun ABD’den gelen teklifleri ise düşündüğü ve bir ayrılık halinde bu ihtimale daha yakın olduğu dile getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor