Cardozo formayı kaptı!

Trabzonspor'da N'Doye'nin geçirdiği ağır gribal enfeksiyon nedeniyle çıkamadığı antrenmanları iyi değerlendiren Oscar Cardozo, formayı kaptı.   Paraguaylı forvet oyuncusunun deplasmanda oynanacak olan Mersin maçında 11'deki yerini alması bekleniyor. Antre

Cardozo formayı kaptı!
Trabzonspor'da N'Doye'nin geçirdiği ağır gribal enfeksiyon nedeniyle çıkamadığı antrenmanları iyi değerlendiren Oscar Cardozo, formayı kaptı.
 
Paraguaylı forvet oyuncusunun deplasmanda oynanacak olan Mersin maçında 11'deki yerini alması bekleniyor. Antrenmanlarda oldukça hırslı şekilde çalışan Cardozo'nun performansı teknik direktör Şota Arveladze'yi de memnun etti.
 
Gürcü teknik adam, Cardozo'yu ileride daha çok topla buluşturmak istediklerini belirterek, "Oyun sistemimiz forvet oyuncularımızı daha fazla topla buluşturmaya yönelik olacak. Ne kadar çok pozisyona girersek kazanma ihtimalimiz o kadar daha artar" dedi. 
 
Bu arada, ligde 8 gol atarak gol bakımından 10 takımın gerisinde kalan Trabzonspor'da Şota, forvet oyuncularını gözlem altına aldı. Cardozo ve Deniz ile antrenmanlarda yakından ilgilenen Şota, N'Doye'nin hastalığı hakkında da sık sık bilgi alıyor. Oyuncuları ile bol bol konuşan Şota, "Daha fazla pozisyon kovalayın. Bulduğunuz pozisyonları gol yapın. Sizden Mersin maçında bol gol atmanızı istiyorum" dediği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor