Cardozo bu işten şikayetçi

Trabzonspor'un en önemli yıldızı Oscar Cardozo'nun yüzünden düşen bin parça. Ya kulübede kalıyor ya da oyun içinde kenara geliyor. Gol ortalaması da düştü. Paraguaylı da durumdan şikayetçi. Golcünün, “Çok yalnız kalıyorum. Bu sistemde üretkenliğim zor.” m

Cardozo bu işten şikayetçi
Trabzonspor'un en önemli yıldızı Oscar Cardozo'nun yüzünden düşen bin parça. Ya kulübede kalıyor ya da oyun içinde kenara geliyor. Gol ortalaması da düştü. Paraguaylı da durumdan şikayetçi. Golcünün, “Çok yalnız kalıyorum. Bu sistemde üretkenliğim zor.” mesajları verdiği öğrenildi.
 
Trabzonspor’da Oscar Cardozo son günlerin en mutsuz ismi durumunda... 
 
Sezon başında Vahid Halilhodzic’in önyargılarına takılan, ardından Ersun Yanal ile birlikte daha fazla şans ve gol bulmaya başlayan Paraguaylı’nın formu da, morali de dip yaptı. Son haftalarda zaman zaman kulübede bekleyen, oynadığı maçlarda da vasatın altında kaldığı için kenara gelen yıldızın durumdan rahatsızlık duyduğu öğrenildi. 
 
Her ne kadar hocası Ersun Yanal yakından ilgilenip her fırsatta moral verse ve takım arkadaşlarıyla sorunu olmasa da, Paraguaylı futbolcu kariyerinin en verimsiz dönemlerinden birini geçirdiği için üzgün.
 
Taraftara büyük övgü
 
Bu durumla ilgili olarak Cardozo’nun hem menaceri hem de yakın çevresiyle ilgili bazı duygu paylaşımları da söz konusu. Bordo-Mavililer’in yıldızının, “Ben buraya büyük hedefler için, çok büyük bir hevesle geldim. Trabzon’da insanlar bu formsuz dönemime rağmen beni çok seviyor, alkışlıyor. Ancak ben kendi formumu ortaya koyamamaktan dolayı moralsizim” dediği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor