Cardozo: Bir gün geri döneceğim!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da forma giyen Paraguaylı golcü Oscar Cardozo, Portekiz basınına açıklamalarda bulundu.Sezon başında Benfica'dan ayrılıp Trabzonspor'a gelen Oscar Cardozo, ''Benfica'yı gerçekten özledim. İleride ne olacağını b

Cardozo: Bir gün geri döneceğim!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da forma giyen Paraguaylı golcü Oscar Cardozo, Portekiz basınına açıklamalarda bulundu.

Sezon başında Benfica'dan ayrılıp Trabzonspor'a gelen Oscar Cardozo, ''Benfica'yı gerçekten özledim. İleride ne olacağını bilemeyiz ama bir gün geri döneceğim'' dedi.

Başarılı yıldız oyuncu aynı zamanda teknik direktör Jorge Jesus'tan da övgü dolu sözlerle bahsederken, ''Benfica Jesus'u göndermemeli. O Benfica için birçok şey yapıyor. Bir oyun tarzı yarattı ve çok da iyi sonuçlar alıyor'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler