Çakıroğlu kongre kararını değerlendirdi

Trabzonspor’un kongre kararı almasını başkan adaylarından Sebahattin Çakıroğlu Haber61 Spor Servisine değerlendirdi. Çakıroğlu'na kongre kararını alınmasını nasıl değerlendirdiniz sorumuza, kararı şimdi duydum. Camiamız için hayırlı olsun. Kararı oturup d

Çakıroğlu kongre kararını değerlendirdi

Trabzonspor’un kongre kararı almasını başkan adaylarından Sebahattin Çakıroğlu Haber61 Spor Servisine değerlendirdi.

Çakıroğlu'na kongre kararını alınmasını nasıl değerlendirdiniz sorumuza, kararı şimdi duydum. Camiamız için hayırlı olsun. Kararı oturup değerlendireceğiz. Bu kararın çok gecikmiş bir karar olduğunu belirten Çakıroğlu, hatta 2 yıl gecikmiş bir karar bana göre. Trabzonspor için en hayırlısı neyse o olsun.

Trabzonspor başkan adaylığınız devam ediyor mu sorusuna,adaylığım devam ediyor  bunu bana neden sürekli soruyorsunuz anlamıyorum. Çekilmem gibi bir durum söz konusu değil. Birleşme olabilir, güç birliği yapılabilir. Aslında gönlüm şundan yana ben tabi ki adayım ama Trabzon’un dinamik güçlerinin bölünmemesi taraftarıyım, yani birkaç liste olacağına listede Trabzon’un gücünün belli listelere 3’er 5’er 10’ar kişi bölüneceğine  içlerinden seçme bir liste ile Trabzon’a faydalı olacak bir listenin oluşması için  çalışmak bizim aslında en doğru olanı bu.

Adaylardan birleşme talebi gelirse bunu nasıl karşılarsınızı sorumuza Çakıroğlu şu cevabı verdi.

Adaylarla biz uzun zamandan beri görüşüyoruz, Trabzonspor için en hayırlısı neyse ona karar vereceğiz inşallah dedi.

Haber : Tuncay Lakot 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler