Çağatay Şahan'ın Trabzon'da alıkonulması soruşturması sürüyor

Trabzon'da oynanan Gaziantepspor karşılaşmasında verdiği kararlarla herkesi isyan ettiren Hakem Çağatay Şahan ve yardımcılarının soyunma odasında alıkonulması olayı ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Trabzon'da 28 Ekim 2015 gün oynanan ve 2-2 sona

Çağatay Şahan'ın Trabzon'da alıkonulması soruşturması sürüyor

Trabzon'da oynanan Gaziantepspor karşılaşmasında verdiği kararlarla herkesi isyan ettiren Hakem Çağatay Şahan ve yardımcılarının soyunma odasında alıkonulması olayı ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Trabzon'da 28 Ekim 2015 gün oynanan ve 2-2 sona eren olaylı Trabzonspor-Gaziantepspor karşılaşması sonrasında maçın hakemlerinin stattan ayrılmalarına izin verilmediği ve soyunma odalarında yaklaşık 4 saat alıkonuldukları gerekçesiyle harekete geçen Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) dönemin Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bazı yöneticiler için hak mahrumiyeti ve ağır para cezaları vermiş, Tahkim Kurulu da cezaları onamıştı. 
 
Yaşanan gelişmelerin ardından hakemlerin alıkonulması iddiasıyla ilgili Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, basında yer alan haberleri dikkate alarak Türkiye Futbol Federasyonu ve Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'nden bilgi ve belge istemiş, sonrasında da hakemlerin hürriyetinin kısıtlanması ve kamu görevlisini alıkoyma suçlamasıyla soruşturma başlatmıştı. 
 
Konuyla ilgili süren soruşturma ile ilgili bilgi veren Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu, delil olarak ellerinde statta çekilen görüntüler olduğunu söyledi. Kutanoğlu "Delilerden yola çıkarak çok sayıda müşteki ve şüphelilerin ifadelerinin alınması sürüyor. Bunlardan bir kısmı il dışında değişik adreslerde olduğu için bunların yazışmaları sürüyor. Soruşturma ile ilgili en ince ayrıntılar da dikkate alınıyor. Referansımız deliller. En kısa zamanda soruşturma ile ilgili dosyalı hazır hale getireceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor