Büyükaydın'dan Teknik Direktör Açıklaması!

Trabzonspor'da futbol koordinatörlüğü görevine getirilen Yılmaz Büyükaydın 1-1 sona eren Kasımpaşa maçı sonrası teknik direktör konusunda önemli açıklama yaptı. Kasımpaşa maçında aylınan 1 puanı değerlendiren Büyükaydın, ''Elimizden geldiği kadar iyi oyna

Büyükaydın'dan Teknik Direktör Açıklaması!
Trabzonspor'da futbol koordinatörlüğü görevine getirilen Yılmaz Büyükaydın 1-1 sona eren Kasımpaşa maçı sonrası teknik direktör konusunda önemli açıklama yaptı. Kasımpaşa maçında aylınan 1 puanı değerlendiren Büyükaydın, ''Elimizden geldiği kadar iyi oynamaya çalıştık. Karşı takımda iyi mücadele etti. Ortada bir maç oldu. Şimdi ligin ilk yarısı bitti ve devre arasına giriyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte daha iyi olacağız.'' dedi. 
 
Teknik direktör konusuna kısa olarak değinen Büyükaydın, sezon sonuna kadar sadi hoca ile devam edileceğinin sinyalini verdi  "Şimdilik Sadi Tekelioğlu ile devam edeceğiz. Yeni hoca için çalışmalar devam ediyor. Daha sonra gelişmeler olursa paylaşırız'' dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler