Büyükaydın: Hakemlerin Trabzonspor üzerinde..."

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın takımın Mersin İdmanyurdu hazırlıklarını sürdürdüğü antrenman sonrasında açıklamalarda bulundu. Çalışmalara hızlı bir şekilde başladıklarını belirten Büyükaydın “Eksiklerimiz var. Her hafta bir oyuncu ka

Büyükaydın: Hakemlerin Trabzonspor üzerinde..."

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın takımın Mersin İdmanyurdu hazırlıklarını sürdürdüğü antrenman sonrasında açıklamalarda bulundu.

Çalışmalara hızlı bir şekilde başladıklarını belirten Büyükaydın “Eksiklerimiz var. Her hafta bir oyuncu kaybediyoruz. Galatasaray maçından itibaren yaşadığımız kayıplar bizi zorluyor. Son haftalarda alt yapıdan oyuncular kattık. Çocuklar iyi çocuklar ellerinden geleni yapıyorlar. Bazı maçlarda oynadığımız futbolla sinyallerin iyi olduğunu düşünüyorum. 3 puan almak zorunda olduğumuz maçlar var. Bazı talihsizlikler boynumuzu büküyor. Yakaladığımız pozisyonları atmamız lazım. Biz gol yapamayınca demoralize oluyoruz. İyi pozisyonlar oldu. Penaltı pozisyonu oldu. Yusuf’un pozisyonunun herkes penaltı olduğunu düşünüyor. Hakemlerin Trabzonspor üzerinde yapmış oldukları çalışmanın cezasını 18 puanla ödedik. Ramazan Övüç iyi bir oyuncu biraz hırsının kurbanı oldu ama çok çabuk attığını düşünüyorum” dedi.

YILMAZ BÜYÜKAYDIN'IN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yılmaz Büyük aydın scout ekibi ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede “Yeni başladı arkadaşlar. Çalışmalar önce planlama yapıyoruz. Takım kadrosundaki durumu tespit ediyoruz. Önümüzdeki hafta Türkiye ye ve dünyaya bu ekibi yayıp çalışmalara başlayacağız. Görev değişikliği yapabiliriz. Ama biz bu arkadaşlarımızla iyi işler yapacağımıza inanıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Büyükaydın, Trabzonspor Yönetimi ile Teknik Direktör Hami Mandıralı arasında yaşandığı iddia edilen telekonferans krizi ile ilgili olarak “Her şey bir şeyler ortaya atıyor. Ben bu işin yaşayanlarındayım ben bile okumuyorum. Bütün krizlerin ortaya atılması hoş değil. Ben işin içindeyim. Böyle bir şey görmedim” şeklinde konuştu.

Konyaspor maçında Esteban ile Muhammet Demir arasında yaşananlarla ilgili olarak konuşan Büyükaydın, “Maçta Esteban doğal olarak bir tepki göstermiş olabilir. Muhammet hırsından çıkarılmasına üzülüyor. Yavaş hareketlerine Esteban kızdı. İçerde sarıldılar. Biz bunları farklı yansıtıyoruz. Soyunma odalarında kavga da ederler ama sahaya çıktığında bunu yansıtmalıdırlar. Hunları görmememiz lazım. Trabzonspor’un düştüğü durumu kimse hazmedemiyor. 5 tane sakat 4 kırmızı kart 9 oyuncudan yoksun karşılaşmalara çıkıyoruz. Hepsi düzelmiş olsa buralarda olmayacağımızı düşünüyorum” dedi.

Son olarak sakat oyunculardan Okay ve Aytaç’ın son durumu hakkında değerlendirmede bulunan Büyükaydın, “Okay top idmanlarına başladı. Tedbirli olamaya çalışıyoruz. Aytaçta dün bugün ayağını deniyor. Doktorun verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor