Burası Trabzon Aslan'ım!

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray kozlarını paylaştı. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmada Ersun Yanal'ın ekibi Trabzonspor 2-1 galip geldi. Özer Hurmacı'nın 20. dakikada attığı golle öne geçen Trabzonspor'a 67'

Burası Trabzon Aslan'ım!
Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray kozlarını paylaştı.
 
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşmada Ersun Yanal'ın ekibi Trabzonspor 2-1 galip geldi.
 
Özer Hurmacı'nın 20. dakikada attığı golle öne geçen Trabzonspor'a 67'de Emre Çolak cevap verdi. Karşılaşmanın 84. dakikasında Carl Medjani sahne alarak bordo mavilelere 3 puan kazandıran golü attı.
 
Sezonun ilk devresinde Cesare Prandelli yönetimindeki Galatasaray'ı geçen Trabzonspor, sahasında da bu kez Hamza Hamzaoğlu'nun ekibini yendi ve rakibine şampiyonluk yolunda ağır bir darbe vurdu.
 
Öte yandan oyundan alınan Özer Hurmacı, yedek kulübesinde ikinci sarı kartla kırmızı kart gördü

Alınan bu sonucun ardından Trabzonspor, puanını 46 yaptı. Galatasaray ise 58 puanda kaldı. Ligin bir sonraki haftasında Trabzonspor deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacak. Galatasaray sahasında Gaziantepspor'u ağırlayacak.

MAÇIN AYRINTILARI İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor