Burak Trabzonspor'a gelecek mi?

Son dönemlerde Trabzonspor'a geri döneceği iddia edilen Burak Yılmaz bu iddialara yanıt verdi. Beijing'de mutlu olmadığı ve Türkiye'de yeniden çıkış arayan Trabzonspor'a döneceği hakkında haberlerle ilgili konuşan Burak; "Öyle bir şey yok. Yalnızca Avrupa

Burak Trabzonspor'a gelecek mi?

Son dönemlerde Trabzonspor'a geri döneceği iddia edilen Burak Yılmaz bu iddialara yanıt verdi.

Beijing'de mutlu olmadığı ve Türkiye'de yeniden çıkış arayan Trabzonspor'a döneceği hakkında haberlerle ilgili konuşan Burak; "Öyle bir şey yok. Yalnızca Avrupa Şampiyonası'nı oynamak için ülkeme gidiyorum. Şampiyonadan sonra Beijing Guoan'a geri döneceğim. Çıkan bu haberler doğru değil. Trabzonspor'a gitmeyeceğim." dedi.

Yavaş yavaş adapte olduğu Beijing şehriyle ilgili de konuşan Burak; "Güzel bir şehir. Bir Türk restorantı var. Beijing'de Türk yemekleri bulabileceğim biraz daha çok yer olsa iyi olurdu." sözlerini kullandı.

Sporx

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor